Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stereo Crew Kosmo Team
nt rom Tactiek k352
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 51.1
goed Schieten formidabel
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Klungelig pakt Deaconu de bal. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Purcărea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prodan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 0:1

8e minuut.
Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Skočibušić speelt de bal door. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bostan. Bostan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ristoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prodan de bal. Deaconu rent richting de bal. Prodan onderschept slim de pass. Prodan draait met de bal, schiet en ... Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kosman heeft problemen om de bal te vangen. Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal zonder na te denken. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 0:2

42e minuut.
Kosman met een sublieme pass. Horodinca rent richting de bal. Horodinca geeft een lange en hoge pass. Akçam is nu in balbezit. Akçam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 71%, Kosmo Team 29%.
Stereo Crew - Kosmo Team 0:2

50e minuut.
Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson passt de bal in één keer door. Akçam is nu in balbezit. Akçam haalt uit met een fantastische trap. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 1:2

58e minuut.
Masłowski geeft een lange en hoge pass. Avramović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosman de bal. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 1:3

62e minuut.
Deaconu passt de bal met de wreef. Moromete is nu in balbezit. Moromete passt de bal zonder na te denken. Prodan rent richting de bal. Prodan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozik. Ferguson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferguson met een snel genomen vrije trap. Skočibušić heeft problemen om de bal te vangen. Skočibušić geeft de bal voor. Prodan is nu in balbezit. Prodan haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 1:4

72e minuut.
Moromete geeft een lange en hoge pass. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal in één keer door. Prodan is nu in balbezit. Prodan draait met de bal, schiet en ... Mironescu bokst de bal weg.

74e minuut.
Mironescu trapt de bal weg. Purcărea kopt de bal weg. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een lange en hoge pass. Avramović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Butulescu rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson speelt de bal door. Akçam rent richting de bal. Akçam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Kosmo Team 2:4

82e minuut.
Spiridon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozik met de inworp. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan schiet op doel. Mironescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 59%, Kosmo Team 41%.
Stereo Crew - Kosmo Team 2:4