Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rutiera Iasi FCRB1923.
atk Tactiek Granar !
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Gaffarena rent richting de bal. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev is nu in balbezit. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Odolskiy heeft problemen om de bal te vangen. Pallesi is nu in balbezit. Odolskiy met een sublieme pass. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kafkaslıoğlu geeft de bal voor. Odolskiy rent richting de bal. Dunev onderschept slim de pass. Pallesi rent richting de bal. Pallesi schiet op doel. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Hanson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 54%, FCRB1923. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rutiera Iasi - FCRB1923. 0:0

47e minuut.
Justavino geeft een hoge lob. Sesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı maakt een afschuwelijke overtreding. Sesa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogolos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hogg speelt de bal door. Gogolos rent richting de bal. Gogolos geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ngo Hin bokst de bal weg.

54e minuut.
Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena geeft een lange en hoge pass. Ocipka heeft problemen om de bal te vangen. Babuke is nu in balbezit. Babuke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ponce met de inworp. Sagarduy is nu in balbezit. Sagarduy geeft een hoge lob. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy geeft een hoge lob. Odolskiy kopt de bal weg. Iancu is nu in balbezit. Iancu schiet op doel. Hanson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ocipka passt de bal in één keer door. Odolskiy rent richting de bal. Odolskiy geeft een hoge lob. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ocipka geeft de bal voor. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaffarena krijgt een gele kaart. bin Sakhtyani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sagarduy met de inworp. Pallesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hogg. Hogg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 66%, FCRB1923. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rutiera Iasi - FCRB1923. 0:0