Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad Sport Club Alba
Andrei88 Tactiek Experiment4
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Duma rent richting de bal. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

11e minuut.
Ţugui met een sublieme pass. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz García krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal zonder na te denken. Truman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprescu rent richting de bal. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 1:0

13e minuut.
Pleşan onderschept slim de pass. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma passt de bal met de wreef. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ţugui is nu in balbezit. Ţugui geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel. Truman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 2:0

24e minuut.
Hrenciuc is nu in balbezit. Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal met de wreef. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Oţelea kopt de bal weg. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal met de wreef. Daar is Hrenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Duma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ţugui de bal. Ţugui geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Truman bokst de bal weg.

31e minuut.
Duma passt de bal in één keer door. Buhoiu speelt de bal door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui schiet op doel. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 28%, Sport Club Alba 72%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 3:0

52e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 4:0

63e minuut.
Duma rent richting de bal. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma probeert naar een medespeler te passen. Oprescu rent richting de bal. Oprescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hrenciuc is nu in balbezit. Ruiz García is nu in balbezit. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu met een sublieme pass. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu speelt de bal door. Duma rent richting de bal. Duma geeft een hoge lob. Hrenciuc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een lange en hoge pass. Büyükses probeert de bal aan de voet te houden. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buhoiu kopt de bal weg. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duma passt de bal met de wreef. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pleşan de bal. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Duma onderschept slim de pass. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma haalt uit met een fantastische trap. Truman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. Sălăgeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duma rent richting de bal. Duma geeft een lange en hoge pass. Oprescu springt en kopt de bal. Truman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 15%, Sport Club Alba 85%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Sport Club Alba 4:0