Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DACIADA Kosmo Team
debarcaderup Tactiek k352
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Bordea onderschept slim de pass. Benesperi maakt een afschuwelijke overtreding. Benesperi krijgt een gele kaart. Bordea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bordea kan niet meer verder spelen. Stanlej komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Ristoiu de bal onder controle te krijgen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi haalt uit met een fantastische trap. Bunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - Kosmo Team 0:1

15e minuut.
Gomes speelt de bal door. Ene rent richting de bal. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. Gruppi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DACIADA - Kosmo Team 1:1

21e minuut.
Terraza met een sublieme pass. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu passt de bal met de wreef. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap. Gruppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Kozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozik. Kozik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Bunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - Kosmo Team 1:2

44e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite passt de bal zonder na te denken. Răducanu rent richting de bal. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 60%, Kosmo Team 40%.
DACIADA - Kosmo Team 1:2

46e minuut.
Avramović komt het veld opgelopen. Prodan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Terraza geeft de bal voor. Klungelig pakt Masłowski de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene draait met de bal, schiet en ... Gruppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DACIADA - Kosmo Team 2:2

56e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović is nu in balbezit. Klungelig pakt Avramović de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... Bunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - Kosmo Team 2:3

59e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu probeert naar een medespeler te passen. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan draait met de bal, schiet en ... Bunea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - Kosmo Team 2:4

61e minuut.
Purcărea passt de bal in één keer door. Moromete is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal met de wreef. Prodan rent richting de bal. Prodan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Dobre geeft een hoge lob. Skočibušić geeft een hoge lob. Dobre rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović draait met de bal, schiet en ... Bunea bokst de bal weg.

88e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft de bal voor. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan schiet op doel. Bunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 60%, Kosmo Team 40%.
DACIADA - Kosmo Team 2:4