Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.36 [del]
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41910
sk1zzoN1TeaM Stereo Crew
X-treM Tactiek nt rom
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 34.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


19e minuut.
Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu met een sublieme pass. Rohr rent richting de bal. Rohr haalt uit met een fantastische trap. Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Stereo Crew 1:0

23e minuut.
Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan speelt de bal door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Butulescu geeft een hoge lob. Miclea is nu in balbezit. Miclea passt de bal in één keer door. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Danciu passt de bal in één keer door. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan begaat een overtreding. Bostan krijgt een gele kaart. Pârvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 29%, Stereo Crew 71%.
sk1zzoN1TeaM - Stereo Crew 1:0

48e minuut.
Miklos passt de bal in één keer door. Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr verovert de bal door een tackle van achteren. Rohr passt de bal met de wreef. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan haalt uit met een fantastische trap. Mironescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Danciu verovert de bal door een tackle van achteren. Danciu passt de bal in één keer door. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Stereo Crew 2:0

64e minuut.
Rohr kopt de bal weg. Miklos rent richting de bal. Spiridon maakt een afschuwelijke overtreding. Spiridon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Hrenciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pârvan krijgt een gele kaart. Sălăjean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sălăjean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roşoga controleert de bal met de borst. Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçam haalt uit met een fantastische trap. Ferrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Stereo Crew 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 30%, Stereo Crew 70%.
sk1zzoN1TeaM - Stereo Crew 2:1