Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba FCRB1923.
RAPID Tactiek Granar !
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


17e minuut.
Calvano probeert naar een medespeler te passen. Pleşan controleert de bal met de borst. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 0:1

26e minuut.
Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea geeft de bal voor. Sanniez heeft problemen om de bal te vangen. Sanniez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:1

36e minuut.
bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani passt de bal met de wreef. Iancu is nu in balbezit. Iancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:2

42e minuut.
Calvano rent richting de bal. Calvano passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani schiet op doel. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:3

43e minuut.
Pallesi geeft de bal voor. bin Sakhtyani kopt de bal weg. Calvano is nu in balbezit. Daar is Sagarduy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagarduy geeft een lange en hoge pass. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 63%, FCRB1923. 37%.
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:3

55e minuut.
Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano passt de bal zonder na te denken. Sagarduy geeft de bal voor. bin Sakhtyani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:4

64e minuut.
bin Sakhtyani kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz García is nu in balbezit. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Sagarduy rent richting de bal. Sagarduy haalt uit met een fantastische trap. Truman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Truman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:5

68e minuut.
Calvano speelt de bal door. Sagarduy rent richting de bal. Sagarduy geeft een hoge lob. Iancu is nu in balbezit. Iancu draait met de bal, schiet en ... Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Sagarduy rent richting de bal. Sagarduy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:6

74e minuut.
Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka geeft de bal voor. Calvano kopt de bal weg. Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Sakhtyani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Truman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

86e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Calvano met een sublieme pass. Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 75%, FCRB1923. 25%.
Sport Club Alba - FCRB1923. 1:6