Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. Sport Club Alba
Granar ! Tactiek Experiment4
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 41.8
solide Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Rimoldi passt de bal met de wreef. Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi passt de bal met de wreef. Iancu is nu in balbezit. Iancu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Iancu is nu in balbezit. Butilă onderschept slim de pass. Ruiz García is nu in balbezit. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 37%, Sport Club Alba 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRB1923. - Sport Club Alba 0:0

47e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Daar is Calvano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvano geeft de bal voor. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Sport Club Alba 1:0

49e minuut.
Odolskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Iancu rent richting de bal. Iancu schiet op doel. Riponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Sport Club Alba 2:0

56e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal in één keer door. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Riponi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ocipka passt de bal in één keer door. Calvano rent richting de bal. Calvano speelt de bal door. Klungelig pakt Pallesi de bal. Pallesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Matea passt de bal zonder na te denken. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel. Riponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 17%, Sport Club Alba 83%.
FCRB1923. - Sport Club Alba 2:0