Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad FC Rutiera Iasi
Andrei88 Tactiek atk
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


27e minuut.
Gogolos rent richting de bal. Ţugui onderschept slim de pass. Ţugui met een sublieme pass. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hrenciuc passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Duma passt de bal met de wreef. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Milanov probeert naar een medespeler te passen. Salmistu rent richting de bal. Oltean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oltean krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Daar is Gaffarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc schiet op doel. Hanson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 1:0

37e minuut.
Duma speelt de bal door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal met de wreef. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dunev geeft een lange en hoge pass. Yalgı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oltean de bal onder controle te krijgen. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 56%, FC Rutiera Iasi 44%.
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 1:0

49e minuut.
Hunt kopt de bal weg. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui begaat een overtreding. Ţugui krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ţugui geeft een lange en hoge pass. Duma kopt de bal weg. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Hanson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 2:0

58e minuut.
Gaffarena is nu in balbezit. Hrenciuc onderschept slim de pass. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dunev rent richting de bal. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu schiet op doel. Hanson bokst de bal weg.

62e minuut.
Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Duma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salmistu. Salmistu krijgt een gele kaart. Duma raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrenciuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hanson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ţugui is nu in balbezit. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Hanson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 3:0

68e minuut.
Gogolos geeft een hoge lob. Oltean geeft een hoge lob. Oprescu rent richting de bal. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. Hanson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 4:0

71e minuut.
Ţugui onderschept slim de pass. Hunt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrenciuc met een snel genomen vrije trap. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Hanson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 5:0

89e minuut.
Hogg verovert de bal door een tackle van achteren. Hogg passt de bal in één keer door. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 46%, FC Rutiera Iasi 54%.
Fc Cartierul Confectii Arad - FC Rutiera Iasi 5:1