Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sk1zzoN1TeaM Kosmo Team
X-treM Tactiek k433
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


12e minuut.
Ramljak passt de bal met de wreef. Miklos is nu in balbezit. Miklos passt de bal zonder na te denken. Rohr rent richting de bal. Rohr draait met de bal, schiet en ... Hargitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Rožickas speelt de bal door. Mathieu onderschept slim de pass. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 1:0

22e minuut.
Ramljak met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Ristoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ristoiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ristoiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Miklos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramljak met een snel genomen vrije trap. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožickas onderschept slim de pass. Rožickas met een sublieme pass. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ... Hargitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hargitai niet meer kan verder spelen. Gruppi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Rohr verovert de bal door een tackle van achteren. Ramljak met een sublieme pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramljak zal de hoekschop nemen. Gruppi bokst de bal weg.

30e minuut.
Ramljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramljak geeft de bal voor. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 2:0

37e minuut.
Miclea met een snelle inworp. Ramljak is nu in balbezit. Ramljak geeft een hoge lob. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rohr geeft een hoge lob. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Miklos passt de bal in één keer door. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 52%, Kosmo Team 48%.
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 3:0

51e minuut.
Rožickas kan de bal niet met de borst controleren. Rohr is nu in balbezit. Rohr passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Urbanek met de inworp. Danciu speelt de bal door. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 4:0

54e minuut.
Avramović rent richting de bal. Miclea is nu in balbezit. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović schiet op doel. Ferrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 4:1

58e minuut.
Rohr heeft problemen om de bal te vangen. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović draait met de bal, schiet en ... Ferrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 4:2

62e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček geeft een hoge lob. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Gruppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 5:2

63e minuut.
Rohr verovert de bal door een tackle van achteren. Rohr passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 6:2

72e minuut.
Miklos rent richting de bal. Miklos passt de bal in één keer door. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel. Gruppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rožickas kopt de bal weg. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu passt de bal in één keer door. Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Avramović draait met de bal, schiet en ... Ferrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miclea de bal. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 50%, Kosmo Team 50%.
sk1zzoN1TeaM - Kosmo Team 6:2