Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team sk1zzoN1TeaM
k352 Tactiek X-treM
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 48.2
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos passt de bal zonder na te denken. Rohr is nu in balbezit. Rohr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 0:1

16e minuut.
Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea geeft de bal voor. Ristoiu kopt de bal weg. Prodan rent richting de bal. Prodan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 1:1

18e minuut.
Mathieu met een sublieme pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek speelt de bal door. Danciu is nu in balbezit. Danciu geeft een hoge lob. Pârvan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skočibušić met een sublieme pass. Klusáček heeft problemen om de bal te vangen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos geeft de bal voor. Rohr maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Gruppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 1:2

42e minuut.
Ramljak speelt de bal door. Danciu is nu in balbezit. Danciu passt de bal in één keer door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Gruppi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 55%, sk1zzoN1TeaM 45%.
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 1:2

46e minuut.
Avramović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Danciu passt de bal in één keer door. Urbanek geeft een hoge lob. Klusáček kopt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Prodan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodan rent richting de bal. Met opzet legt Rožickas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rožickas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Miclea verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Klusáček met een snelle inworp. Prodan rent richting de bal. Prodan draait met de bal, schiet en ... Ferrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 2:2

59e minuut.
Masłowski is nu in balbezit. Masłowski passt de bal in één keer door. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 3:2

62e minuut.
Mathieu passt de bal met de wreef. Urbanek rent richting de bal. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 4:2

64e minuut.
Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Prodan is nu in balbezit. Prodan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft de bal voor. Prodan rent richting de bal. Prodan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal met de wreef. Prodan rent richting de bal. Prodan schiet op doel. Ferrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pârvan rent richting de bal. Pârvan passt de bal zonder na te denken. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 4:3

90e minuut.
Danciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramljak passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Purcărea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanek met de inworp. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 42%, sk1zzoN1TeaM 58%.
Kosmo Team - sk1zzoN1TeaM 4:3