Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stereo Crew DACIADA
nt rom Tactiek PIVOT
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Gomes geeft een hoge lob. Kosman kopt de bal weg. Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Leontiou geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ene de bal onder controle te krijgen. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene onderschept slim de pass. Ene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - DACIADA 0:1

9e minuut.
Akçam is nu in balbezit. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ene rent richting de bal. Răducanu rent richting de bal. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bostan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bostan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Terraza onderschept slim de pass. Deaconu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terraza. Deaconu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Deaconu kan niet meer verder spelen.

22e minuut.
Ferguson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobre met de inworp. Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodinca geeft een lange en hoge pass. Akçam is nu in balbezit. Akçam schiet op doel. Bunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akçam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stereo Crew - DACIADA 1:1

26e minuut.
Leontiou geeft een hoge lob. Răducanu kopt de bal weg. Bordea speelt de bal door. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - DACIADA 1:2

27e minuut.
Secară raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanlej komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Stanlej passt de bal met de wreef. Ene rent richting de bal. Bostan begaat een overtreding. Ene raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea met een sublieme pass. Kosman rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Horodinca passt de bal in één keer door. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een hoge lob. Stanlej rent richting de bal. Stanlej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 63%, DACIADA 37%.
Stereo Crew - DACIADA 1:2

47e minuut.
Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu passt de bal met de wreef. Bordea is nu in balbezit. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Bordea is nu in balbezit. Bordea passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - DACIADA 1:3

74e minuut.
Şelaru passt de bal zonder na te denken. Sălăjean rent richting de bal. Răducanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Răducanu krijgt een gele kaart. Sălăjean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bostan trapt de bal weg. Dobre rent richting de bal. Dobre met een sublieme pass. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - DACIADA 1:4

82e minuut.
Klungelig pakt Şelaru de bal. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene met een sublieme pass. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - DACIADA 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 63%, DACIADA 37%.
Stereo Crew - DACIADA 1:5