Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba FC Rutiera Iasi
Experiment4 Tactiek atk
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Quốc Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babuke verovert de bal door een tackle van achteren. Babuke passt de bal zonder na te denken. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Rutiera Iasi 0:1

10e minuut.
Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babuke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yalgı met een snel genomen vrije trap. Daar is Babuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babuke geeft een lange en hoge pass. Guignard krijgt zijn hoofd ertegen. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Rutiera Iasi 0:2

22e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu met een sublieme pass. Hogg is nu in balbezit. Hogg geeft een lange en hoge pass. Yalgı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - FC Rutiera Iasi 0:3

32e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Salmistu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Beira Rio de bal onder controle te krijgen. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Salmistu rent richting de bal. Salmistu met een sublieme pass. Daar is Hogg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogg geeft de bal voor. Yalgı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Quốc Minh geeft de bal voor. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šojat. Šojat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 76%, FC Rutiera Iasi 24%.
Sport Club Alba - FC Rutiera Iasi 0:3

46e minuut.
Guignard probeert naar een medespeler te passen. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šojat. Šojat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Malpas geeft een lange en hoge pass. Guignard kopt de bal weg. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Codrescu passt de bal in één keer door. Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oţelea de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ruiz García passt de bal met de wreef. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh passt de bal met de wreef. Guignard is nu in balbezit. Guignard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Truman trapt de bal weg. Beira Rio kopt de bal weg. Yalgı rent richting de bal. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Truman bokst de bal weg.

86e minuut.
Babuke is nu in balbezit. Babuke draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pleşan de bal. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 71%, FC Rutiera Iasi 29%.
Sport Club Alba - FC Rutiera Iasi 0:3