Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. Fc Cartierul Confectii Arad
Granar ! Tactiek Andrei88
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Calvano passt de bal met de wreef. Iancu rent richting de bal. Iancu geeft een hoge lob. Sagarduy is nu in balbezit. Sagarduy draait met de bal, schiet en ... Milanov bokst de bal weg.

2e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Fc Cartierul Confectii Arad 1:0

14e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţugui de bal. Ţugui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tărşolea passt de bal in één keer door. Ţugui heeft problemen om de bal te vangen. Calvano speelt de bal door. Sagarduy is nu in balbezit. Sagarduy haalt uit met een fantastische trap. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Calvano met een sublieme pass. Sagarduy rent richting de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Sagarduy onderschept slim de pass. Sagarduy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvano geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani probeert de bal met de borst te controleren. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Ţugui passt de bal zonder na te denken. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Calvano geeft een hoge lob. Tărşolea kopt de bal weg. Ponce speelt de bal door. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ţugui passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa rent richting de bal. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal met de wreef. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Ngo Hin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ţugui zal de hoekschop nemen. Oprescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ngo Hin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 42%, Fc Cartierul Confectii Arad 58%.
FCRB1923. - Fc Cartierul Confectii Arad 1:0

51e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Sagarduy heeft problemen om de bal te vangen. Ţugui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugui krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Sagarduy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calvano met een snel genomen vrije trap. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal. Birlic kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sakhtyani geeft een hoge lob. Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iancu is nu in balbezit. Iancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Fc Cartierul Confectii Arad 2:0

62e minuut.
Ngo Hin met een sublieme pass. Calvano kopt de bal weg. Klungelig pakt Murgoci de bal. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu met een sublieme pass. Oprescu rent richting de bal. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Fc Cartierul Confectii Arad 2:1

88e minuut.
Ţugui probeert de bal aan de voet te houden. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Sagarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarduy draait met de bal, schiet en ... Milanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 49%, Fc Cartierul Confectii Arad 51%.
FCRB1923. - Fc Cartierul Confectii Arad 2:1