Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad FCRB1923.
Andrei88 Tactiek Granar !
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 47
good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


32e minuut.
Kafkaslıoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhoiu met de inworp. Hrenciuc geeft een lange en hoge pass. Oprescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 51%, FCRB1923. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cartierul Confectii Arad - FCRB1923. 0:0

46e minuut.
Dan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rimoldi is nu in balbezit. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Ţugui rent richting de bal. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Iancu met een snelle inworp. Bunea geeft een hoge lob. Daar is Kafkaslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel. De bal raakt de paal. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Oltean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

70e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Calvano probeert naar een medespeler te passen. Odolskiy is nu in balbezit. Odolskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bunea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Ocipka verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui onderschept slim de pass. Ţugui schiet op doel. Hrenciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kafkaslıoğlu rent richting de bal. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrenciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Oprescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Odolskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolskiy speelt de bal door. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel. Milanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui begaat een overtreding. Pallesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafkaslıoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Odolskiy is nu in balbezit. Calvano rent richting de bal. Calvano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 49%, FCRB1923. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cartierul Confectii Arad - FCRB1923. 0:0