Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rutiera Iasi sk1zzoN1TeaM
atk Tactiek X-treM
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan maakt een afschuwelijke overtreding. Pârvan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Gaffarena raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babuke kopt de bal weg. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - sk1zzoN1TeaM 1:0

6e minuut.
Rožickas speelt de bal door. Klungelig pakt Yalgı de bal. Ramljak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramljak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Salmistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu geeft een lange en hoge pass. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke haalt uit met een fantastische trap. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - sk1zzoN1TeaM 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Miklos de bal. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena geeft de bal voor. Miklos geeft een hoge lob. Pârvan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ramljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramljak passt de bal zonder na te denken. Rohr rent richting de bal. Daar is Rohr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ramljak speelt de bal door. Rožickas rent richting de bal. Rožickas probeert naar een medespeler te passen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Salmistu speelt de bal door. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı probeert naar een medespeler te passen. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miclea speelt de bal door. Beira Rio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramljak. Ramljak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 44%, sk1zzoN1TeaM 56%.
FC Rutiera Iasi - sk1zzoN1TeaM 2:0

47e minuut.
Babuke rent richting de bal. Čekol verovert de bal door een tackle van achteren. Čekol geeft een hoge lob. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Valderama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Gogolos de bal onder controle te krijgen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gogolos kopt de bal weg. Hogg probeert de bal aan de voet te houden. Rohr is nu in balbezit. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rožickas kopt de bal weg. Gogolos probeert de bal aan de voet te houden. Rohr rent richting de bal. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Danciu probeert naar een medespeler te passen. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... Valderama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Čekol geeft de bal voor. Rohr probeert naar een medespeler te passen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel. Valderama probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Borges is nu in balbezit. Borges geeft een lange en hoge pass. Daar is Čekol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Čekol is nu in balbezit. Rožickas geeft de bal voor. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - sk1zzoN1TeaM 2:1

87e minuut.
Yalgı is nu in balbezit. Miclea onderschept slim de pass. Miclea geeft een lange en hoge pass. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 48%, sk1zzoN1TeaM 52%.
FC Rutiera Iasi - sk1zzoN1TeaM 2:1