Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.36 [del]
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42596
sk1zzoN1TeaM FC Rutiera Iasi
X-treM Tactiek atk
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio passt de bal zonder na te denken. Babuke geeft de bal voor. Yalgı rent richting de bal. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rožickas verovert de bal door een tackle van achteren. Rožickas geeft een hoge lob. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ... Valderama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 1:0

40e minuut.
Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel. Valderama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 2:0

44e minuut.
Rožickas heeft problemen om de bal te vangen. Rožickas geeft de bal voor. Hogg kan de bal niet met de borst controleren. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr haalt uit met een fantastische trap. Valderama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 52%, FC Rutiera Iasi 48%.
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 3:0

50e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Salmistu rent richting de bal. Salmistu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Babuke de bal. Babuke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Danciu geeft de bal voor. Gaffarena heeft problemen om de bal te vangen. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr draait met de bal, schiet en ... Valderama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rohr is nu in balbezit. Rohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 4:0

55e minuut.
Pârvan rent richting de bal. Dunev rent richting de bal. Pârvan verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Urbanek geeft de bal voor. Pârvan kopt de bal weg. Rohr rent richting de bal. Rohr draait met de bal, schiet en ... Valderama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Pârvan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunev. Dunev krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Miclea geeft een lange en hoge pass. Danciu kopt de bal weg. Pârvan rent richting de bal. Pârvan geeft een hoge lob. Miklos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. Beira Rio geeft de bal voor. Miclea heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Miclea geeft een hoge lob. Danciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunev de bal. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel. Valderama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Malpas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 45%, FC Rutiera Iasi 55%.
sk1zzoN1TeaM - FC Rutiera Iasi 4:1