Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba Kosmo Team
RAPID Tactiek k352
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
41.9 gemiddelde waardering 48.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Masłowski rent richting de bal. Oţelea rent richting de bal. Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Masłowski rent richting de bal. Masłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Quốc Minh onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal met de wreef. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomir zal de hoekschop nemen. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski draait met de bal, schiet en ... Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:1

34e minuut.
Moromete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dragomir de bal. Dragomir speelt de bal door. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski draait met de bal, schiet en ... Truman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Moromete rent richting de bal. Sanniez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moromete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skočibušić met een snel genomen vrije trap. Magheru controleert de bal met de borst. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dragomir geeft een lange en hoge pass. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleşan. Pleşan krijgt een gele kaart. Avramović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estévez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Masłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 68%, Kosmo Team 32%.
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:1

54e minuut.
Tejkl geeft een lange en hoge pass. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šojat. Šojat krijgt een gele kaart. Moromete roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moromete kan niet meer verder spelen. Klusáček komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh geeft de bal voor. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:2

70e minuut.
Šojat controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pescariu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. De bal raakt de paal. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:3

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Oţelea de bal onder controle te krijgen. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butilă. Butilă krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir geeft een lange en hoge pass. Avramović rent richting de bal. Avramović geeft een lange en hoge pass. Masłowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kozik onderschept slim de pass. Matea rent richting de bal. Matea passt de bal zonder na te denken. Šojat rent richting de bal. Šojat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Masłowski rent richting de bal. Masłowski geeft een hoge lob. Dragomir kopt de bal weg. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Butilă de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:4

89e minuut.
Kozik met een sublieme pass. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 65%, Kosmo Team 35%.
Sport Club Alba - Kosmo Team 0:4