Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad Stereo Crew
Andrei88 Tactiek nt rom
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 40.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Deaconu met een sublieme pass. Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oltean krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Duma is nu in balbezit. Duma probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Deaconu is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Butulescu kopt de bal weg. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Akçam onderschept slim de pass. Akçam schiet op doel. Milanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 0:1

24e minuut.
Hrenciuc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sălăgeanu. Hrenciuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bostan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akçam rent richting de bal. Akçam schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ţugui probeert naar een medespeler te passen. Kosman geeft een hoge lob. Duma met een sublieme pass. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ţugui geeft een hoge lob. Duma kopt de bal weg. Horodinca heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 38%, Stereo Crew 62%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 0:1

52e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Duma met een sublieme pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bostan rent richting de bal. Sălăgeanu begaat een overtreding. Sălăgeanu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kosman onderschept slim de pass. Duma onderschept slim de pass. Duma met een sublieme pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ţugui neemt de hoekschop. Oprescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Şelaru is nu in balbezit. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft de bal voor. Klungelig pakt Bostan de bal. Cazangiu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Akçam rent richting de bal. Akçam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel. Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 1:1

80e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 2:1

81e minuut.
Deaconu is nu in balbezit. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kosman is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft de bal voor. Cazangiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Buhoiu probeert naar een medespeler te passen. Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 34%, Stereo Crew 66%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Stereo Crew 3:1