Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.36 [del]
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33381
sk1zzoN1TeaM FCRB1923.
X-treM Tactiek Granar !
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sesa onderschept slim de pass. Sesa geeft een hoge lob. Odolskiy rent richting de bal. Calvano is nu in balbezit. Calvano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 0:1

15e minuut.
Calvano probeert naar een medespeler te passen. Odolskiy is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 0:2

21e minuut.
Danciu passt de bal zonder na te denken. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan geeft een lange en hoge pass. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 1:2

22e minuut.
bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrier probeert naar een medespeler te passen. Ocipka kopt de bal weg. Odolskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Danciu met een sublieme pass. Daar is Pârvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvan passt de bal met de wreef. Rohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:2

30e minuut.
Odolskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pallesi is nu in balbezit. Pallesi passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal zonder na te denken. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roşoga de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Miclea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce met een snelle inworp. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolskiy rent richting de bal. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 59%, FCRB1923. 41%.
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:3

53e minuut.
Calvano is nu in balbezit. Calvano geeft een hoge lob. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Ferrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:4

59e minuut.
Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi speelt de bal door. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Ferrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:5

67e minuut.
Buitenspel voor Odolskiy. Goede buitenspelval van de verdediging. Miclea neemt vlug de vrije trap. Sesa controleert de bal met de borst. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi passt de bal zonder na te denken. Odolskiy is nu in balbezit. Odolskiy draait met de bal, schiet en ... Ferrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rožickas is nu in balbezit. Rožickas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvano geeft een lange en hoge pass. Ferrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iancu is nu in balbezit. Iancu haalt uit met een fantastische trap. Ferrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:6

86e minuut.
Pallesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sagarduy komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano passt de bal zonder na te denken. Daar is Roşoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk1zzoN1TeaM 61%, FCRB1923. 39%.
sk1zzoN1TeaM - FCRB1923. 2:7