Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DACIADA FC Rutiera Iasi
BARAJ4 Tactiek atk
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Doeltrap. Bunea trapt de bal weg. Gogolos kopt de bal weg. Babuke rent richting de bal. Babuke haalt uit met een fantastische trap. Bunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Malpas probeert de bal aan de voet te houden. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Valderama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - FC Rutiera Iasi 1:0

37e minuut.
Gogolos probeert de bal aan de voet te houden. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - FC Rutiera Iasi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 64%, FC Rutiera Iasi 36%.
DACIADA - FC Rutiera Iasi 2:0

52e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu speelt de bal door. Gomes speelt de bal door. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Vujin komt het veld opgelopen. Nănescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vujin passt de bal zonder na te denken. Dobre rent richting de bal. Gogolos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogolos krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Vujin verovert de bal door een tackle van achteren. Salmistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu passt de bal zonder na te denken. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - FC Rutiera Iasi 3:0

82e minuut.
Beira Rio met een sublieme pass. Babuke heeft problemen om de bal te vangen. Gomes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomes krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Borges onderschept slim de pass. Gomes begaat een overtreding. Gomes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Borges geeft de bal voor. Panaite kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Yalgı onderschept slim de pass. Yalgı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - FC Rutiera Iasi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 55%, FC Rutiera Iasi 45%.
DACIADA - FC Rutiera Iasi 3:1