Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team Fc Cartierul Confectii Arad
k433 Tactiek Andrei88
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Dragomir is nu in balbezit. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu speelt de bal door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buhoiu passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Pintea is nu in balbezit. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu geeft de bal voor. Oprescu kopt de bal weg. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hargitai probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft de bal voor. Oprescu rent richting de bal. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. Hargitai bokst de bal weg.

16e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu rent richting de bal. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Birlic geeft de bal voor. Oprescu kopt de bal weg. Skočibušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ristoiu kopt de bal weg. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klusáček. Klusáček krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mathieu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Ţugui geeft de bal voor. Oprescu springt en kopt de bal. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ţugui de bal. Sălăgeanu speelt de bal door. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ţugui passt de bal met de wreef. Mathieu rent richting de bal. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu schiet op doel. Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 0:1

41e minuut.
Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Duma probeert de bal met de borst te controleren. Duma passt de bal in één keer door. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Prodan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 61%, Fc Cartierul Confectii Arad 39%.
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 0:2

48e minuut.
Birlic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodan rent richting de bal. Prodan draait met de bal, schiet en ... Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik verovert de bal door een tackle van achteren. Kozik probeert naar een medespeler te passen. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prodan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan onderschept slim de pass. Prodan schiet op doel. Milanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 1:2

62e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu met een sublieme pass. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 2:2

72e minuut.
Skočibušić geeft een hoge lob. Avramović rent richting de bal. Avramović speelt de bal door. Prodan is nu in balbezit. Prodan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Duma rent richting de bal. Duma passt de bal met de wreef. Sălăgeanu geeft de bal voor. Ţugui krijgt zijn hoofd ertegen. Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 2:3

84e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een lange en hoge pass. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 3:3

90e minuut.
Masłowski rent richting de bal. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 47%, Fc Cartierul Confectii Arad 53%.
Kosmo Team - Fc Cartierul Confectii Arad 3:4