Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad Kosmo Team
Andrei88 Tactiek k433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 1:0

22e minuut.
Prodan speelt de bal door. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete passt de bal met de wreef. Benesperi rent richting de bal. Benesperi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ţugui controleert de bal met de borst. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugui. Mathieu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Oltean geeft de bal voor. Hrenciuc is nu in balbezit. Avramović begaat een overtreding. Avramović krijgt een gele kaart. Hrenciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazangiu met een snel genomen vrije trap. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 54%, Kosmo Team 46%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 1:0

49e minuut.
Hrenciuc is nu in balbezit. Skočibušić maakt een afschuwelijke overtreding. Hrenciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazangiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ţugui kan de bal niet met de borst controleren. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Gruppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 2:0

50e minuut.
Duma is nu in balbezit. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui geeft de bal voor. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hrenciuc speelt de bal door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu passt de bal zonder na te denken. Prodan geeft een hoge lob. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Ţugui rent richting de bal. Mathieu begaat een overtreding. Ţugui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cazangiu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Ţugui rent richting de bal. Ţugui met een sublieme pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel. Gruppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 3:0

75e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Oltean geeft een lange en hoge pass. Cazangiu kopt de bal weg. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Purcărea passt de bal met de wreef. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een lange en hoge pass. Masłowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duma met een sublieme pass. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bunea probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cazangiu speelt de bal door. Ţugui speelt de bal door. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel. Gruppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 4:0

89e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Ţugui passt de bal in één keer door. Buhoiu met een sublieme pass. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 48%, Kosmo Team 52%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Kosmo Team 4:0