Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. Kosmo Team
Granar ! Tactiek k352
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 51
solid Schieten formidable
good Passen adequate
very good Verdedigen good


24e minuut.
Iancu is nu in balbezit. bin Sakhtyani is nu in balbezit. Calvano probeert naar een medespeler te passen. Odolskiy rent richting de bal. Odolskiy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Odolskiy is nu in balbezit. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano speelt de bal door. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik passt de bal met de wreef. Sagarduy geeft de bal voor. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mathieu probeert de bal aan de voet te houden. Iancu rent richting de bal. Iancu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 1:0

41e minuut.
Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 2:0

44e minuut.
Sagarduy met een sublieme pass. Calvano is nu in balbezit. Calvano passt de bal met de wreef. Odolskiy is nu in balbezit. Odolskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 48%, Kosmo Team 52%.
FCRB1923. - Kosmo Team 2:0

46e minuut.
Prodan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Calvano probeert naar een medespeler te passen. Odolskiy is nu in balbezit. Mathieu maakt een afschuwelijke overtreding. Mathieu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Odolskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponce met een snel genomen vrije trap. Odolskiy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 3:0

59e minuut.
Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Prodan rent richting de bal. Prodan schiet op doel. Ngo Hin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 3:1

62e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Kozik is nu in balbezit. Kozik geeft de bal voor. Prodan is nu in balbezit. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rimoldi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Odolskiy. Goede buitenspelval van de verdediging. Kozik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prodan is nu in balbezit. Prodan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Calvano passt de bal in één keer door. Odolskiy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kozik neemt vlug de vrije trap. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel. Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce speelt de bal door. Calvano met een sublieme pass. Odolskiy rent richting de bal. Odolskiy draait met de bal, schiet en ... Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan geeft de bal voor. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Prodan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kozik geeft een hoge lob. Odolskiy probeert de bal aan de voet te houden. Estévez kopt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Prodan haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 61%, Kosmo Team 39%.
FCRB1923. - Kosmo Team 3:1