Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team FCRB1923.
k352 Tactiek Granar !
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Iancu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moromete. Iancu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pallesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moromete is nu in balbezit. Iancu onderschept slim de pass. Iancu draait met de bal, schiet en ... Gruppi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FCRB1923. 0:1

9e minuut.
Calvano passt de bal in één keer door. Ponce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ristoiu. Ristoiu krijgt een gele kaart. Ponce raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce met een snel genomen vrije trap. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal. Gruppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
bin Sakhtyani met een sublieme pass. Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolskiy begaat een overtreding. Odolskiy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pallesi rent richting de bal. Pallesi geeft de bal voor. bin Sakhtyani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FCRB1923. 0:2

20e minuut.
Chiriac onderschept slim de pass. Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi met een sublieme pass. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gruppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Iancu geeft een hoge lob. Mathieu probeert de bal aan de voet te houden. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Masłowski onderschept slim de pass. Masłowski geeft de bal voor. Sesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FCRB1923. 1:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een hoge lob. bin Sakhtyani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moromete speelt de bal door. Mathieu rent richting de bal. Mathieu met een sublieme pass. Prodan rent richting de bal. Prodan draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 57%, FCRB1923. 43%.
Kosmo Team - FCRB1923. 1:2

67e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Calvano rent richting de bal. Calvano met een sublieme pass. Odolskiy is nu in balbezit. Odolskiy draait met de bal, schiet en ... Gruppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Moromete passt de bal zonder na te denken. Pallesi probeert naar een medespeler te passen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić onderschept slim de pass. Skočibušić geeft een hoge lob. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. Ngo Hin bokst de bal weg. Kafkaslıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Pallesi is nu in balbezit. Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Prodan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - FCRB1923. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 52%, FCRB1923. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmo Team - FCRB1923. 2:2