Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rutiera Iasi Stereo Crew
atk Tactiek nt rom
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Beira Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Beira Rio met een sublieme pass. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Valderama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Gaffarena de bal onder controle te krijgen. Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena begaat een overtreding. Akçam raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ferguson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Butulescu is nu in balbezit. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges met een sublieme pass. Daar is Guignard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guignard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Bostan heeft problemen om de bal te vangen. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard draait met de bal, schiet en ... Mironescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Stereo Crew 1:0

39e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Beira Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Beira Rio passt de bal zonder na te denken. Salmistu geeft een lange en hoge pass. Yalgı springt en kopt de bal. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 43%, Stereo Crew 57%.
FC Rutiera Iasi - Stereo Crew 1:0

46e minuut.
Malpas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gogolos rent richting de bal. Akçam verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunev krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Babuke rent richting de bal. Babuke passt de bal zonder na te denken. Guignard rent richting de bal. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Mironescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Stereo Crew 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 45%, Stereo Crew 55%.
FC Rutiera Iasi - Stereo Crew 2:0