Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stereo Crew FC Rutiera Iasi
nt rom Tactiek atk
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
34.5 gemiddelde waardering 53.3
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Butulescu kopt de bal weg. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Guignard passt de bal zonder na te denken. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı passt de bal zonder na te denken. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beira Rio is nu in balbezit. Babuke is nu in balbezit. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio geeft een lange en hoge pass. Yalgı krijgt zijn hoofd ertegen. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - FC Rutiera Iasi 0:1

32e minuut.
Doeltrap. Mironescu trapt de bal weg van het doel. Malpas kopt de bal weg. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel. Mironescu bokst de bal weg.

35e minuut.
Babuke is nu in balbezit. Babuke geeft de bal voor. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard draait met de bal, schiet en ... Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - FC Rutiera Iasi 0:2

43e minuut.
Gogolos rent richting de bal. Gogolos passt de bal in één keer door. Babuke met een sublieme pass. Yalgı rent richting de bal. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 76%, FC Rutiera Iasi 24%.
Stereo Crew - FC Rutiera Iasi 0:2

56e minuut.
Beira Rio is nu in balbezit. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke met een sublieme pass. Guignard is nu in balbezit. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon geeft een hoge lob. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio geeft een hoge lob. Guignard krijgt zijn hoofd ertegen. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Salmistu rent richting de bal. Salmistu passt de bal zonder na te denken. Dunev rent richting de bal. Dunev geeft een lange en hoge pass. Guignard kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Babuke de bal. Salmistu rent richting de bal. Salmistu passt de bal in één keer door. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 68%, FC Rutiera Iasi 32%.
Stereo Crew - FC Rutiera Iasi 0:2