Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad sk1zzoN1TeaM
Andrei88 Tactiek X-treM
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Buhoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danciu met een sublieme pass. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 0:1

3e minuut.
Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan passt de bal zonder na te denken. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel. Milanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 0:2

6e minuut.
Danciu verovert de bal door een tackle van achteren. Danciu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pârvan de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 0:3

11e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pârvan verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvan speelt de bal door. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 0:4

15e minuut.
Duma geeft een lange en hoge pass. Cazangiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Miclea de bal. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Pintea geeft een lange en hoge pass. Oprescu kopt de bal weg. Daar is Ţugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rožickas onderschept slim de pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rožickas ... Strafschop! Duma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 1:4

39e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Miclea onderschept slim de pass. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. Ferrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal in één keer door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 2:4

43e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Ţugui rent richting de bal. Oprescu is nu in balbezit. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. Ferrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 48%, sk1zzoN1TeaM 52%.
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 2:4

51e minuut.
Rohr onderschept slim de pass. Rohr met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Milanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu geeft de bal voor. Cazangiu kopt de bal weg. Oprescu rent richting de bal. Oprescu schiet op doel. Ferrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţugui geeft de bal voor. Ferrier speelt de bal door. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu speelt de bal door. Ţugui rent richting de bal. Ţugui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Rožickas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rožickas. Rožickas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Danciu rent richting de bal. Danciu probeert naar een medespeler te passen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. Milanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 2:5

63e minuut.
Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Miklos probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu is nu in balbezit. Rohr verovert de bal door een tackle van achteren. Rohr haalt uit met een fantastische trap. Milanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu passt de bal met de wreef. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma rent richting de bal. Duma draait met de bal, schiet en ... Ferrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pârvan schiet op doel. Milanov met een sublieme pass. Rožickas kopt de bal weg. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Milanov trapt de bal weg. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu geeft een hoge lob. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Čekol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 3:5

76e minuut.
Klungelig pakt Rožickas de bal. Ramljak rent richting de bal. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Čekol bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekol geeft een hoge lob. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Danciu verovert de bal door een tackle van achteren. Danciu met een sublieme pass. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel. Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rožickas rent richting de bal. Rožickas speelt de bal door. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu geeft een lange en hoge pass. Rohr maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Duma onderschept slim de pass. Duma passt de bal in één keer door. Buhoiu met een sublieme pass. Ţugui heeft problemen om de bal te vangen. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. Ferrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 51%, sk1zzoN1TeaM 49%.
Fc Cartierul Confectii Arad - sk1zzoN1TeaM 3:5