Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stereo Crew FCRB1923.
nt rom Tactiek Granar !
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Hrenciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano begaat een overtreding. Deaconu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Deaconu kan niet meer verder spelen. Sălăjean komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Calvano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitomir de bal. Bostan verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Spiridon de bal. Iancu is nu in balbezit. Horodinca verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Butulescu rent richting de bal. Sagarduy onderschept slim de pass. Ferguson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferguson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kosman is nu in balbezit. bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Calvano heeft problemen om de bal te vangen. Sagarduy rent richting de bal. Sagarduy passt de bal met de wreef. Vitomir rent richting de bal. Vitomir schiet op doel. Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 74%, FCRB1923. 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stereo Crew - FCRB1923. 0:0

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vitomir stond buitenspel. Bostan neemt vlug de vrije trap. Ferguson kopt de bal weg. Akçam is nu in balbezit. Akçam draait met de bal, schiet en ... Ngo Hin bokst de bal weg.

79e minuut.
Ocipka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrenciuc met de inworp. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 66%, FCRB1923. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stereo Crew - FCRB1923. 0:0