Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. Stereo Crew
Granar ! Tactiek nt rom
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.4 gemiddelde waardering 35.5
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Daar is Bostan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Sakhtyani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iancu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Spiridon de bal. Calvano is nu in balbezit. Calvano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kosman geeft de bal voor. Daar is Kafkaslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akçam. Akçam krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Odolskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Odolskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Sakhtyani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mironescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Stereo Crew 1:0

18e minuut.
Calvano is nu in balbezit. Calvano passt de bal met de wreef. Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Ocipka geeft de bal voor. Iancu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Sakhtyani is nu in balbezit. Calvano is nu in balbezit. Calvano passt de bal zonder na te denken. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Butulescu rent richting de bal. Sesa verovert de bal door een tackle van achteren. Sesa passt de bal zonder na te denken. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Spiridon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvano met een snelle inworp. Iancu rent richting de bal. Iancu draait met de bal, schiet en ... Mironescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bostan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvano neemt de hoekschop. bin Sakhtyani krijgt zijn hoofd ertegen. Spiridon onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 22%, Stereo Crew 78%.
FCRB1923. - Stereo Crew 1:0

46e minuut.
Akçam passt de bal met de wreef. Sălăjean rent richting de bal. Calvano rent richting de bal. Calvano schiet op doel. Mironescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafkaslıoğlu de bal. Akçam rent richting de bal. Akçam heeft problemen om de bal te vangen. Akçam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Spiridon geeft een hoge lob. Sălăjean rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. bin Sakhtyani rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bostan geeft een hoge lob. Inworp. Ponce met de inworp. Calvano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvano neemt de hoekschop. bin Sakhtyani springt en kopt de bal. Mironescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Stereo Crew 2:0

85e minuut.
Bostan kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal in één keer door. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu haalt uit met een fantastische trap. Mironescu bokst de bal weg.

88e minuut.
Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka onderschept slim de pass. Ocipka geeft de bal voor. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 21%, Stereo Crew 79%.
FCRB1923. - Stereo Crew 2:0