Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team FC Rutiera Iasi
k352 Tactiek atk
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Avramović kopt de bal weg. Klungelig pakt Babuke de bal. Ristoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan schiet op doel. Valderama bokst de bal weg.

5e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 1:0

12e minuut.
Babuke met een sublieme pass. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard geeft een hoge lob. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı schiet op doel. Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babuke neemt de hoekschop. Guignard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 1:1

16e minuut.
Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skočibušić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Skočibušić rent richting de bal. Yalgı onderschept slim de pass. Yalgı passt de bal zonder na te denken. Guignard is nu in balbezit. Guignard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 1:2

29e minuut.
Purcărea geeft een hoge lob. Dragomir rent richting de bal. Gogolos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogolos krijgt een gele kaart. Dragomir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ristoiu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan is nu in balbezit. Hogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan draait met de bal, schiet en ... Valderama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beira Rio geeft een hoge lob. Inworp. Purcărea met een snelle inworp. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 2:2

36e minuut.
Borges rent richting de bal. Borges passt de bal met de wreef. Dunev speelt de bal door. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. Valderama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Borges is nu in balbezit. Borges passt de bal zonder na te denken. Guignard is nu in balbezit. Guignard draait met de bal, schiet en ... Masłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 2:3

40e minuut.
Daar is Beira Rio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een hoge lob. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel. Valderama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prodan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 3:3

42e minuut.
Babuke rent richting de bal. Babuke passt de bal zonder na te denken. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard schiet op doel. Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 58%, FC Rutiera Iasi 42%.
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 3:4

46e minuut.
Malpas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gogolos passt de bal zonder na te denken. Salmistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu geeft een lange en hoge pass. Guignard rent richting de bal. Guignard schiet op doel. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malpas is nu in balbezit. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas onderschept slim de pass. Malpas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Masłowski geeft een hoge lob. Prodan is nu in balbezit. Prodan speelt de bal door. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Avramović is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dragomir neemt de hoekschop. Prodan springt en kopt de bal. Valderama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 4:4

83e minuut.
Skočibušić rent richting de bal. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pescariu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pescariu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yalgı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 60%, FC Rutiera Iasi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmo Team - FC Rutiera Iasi 4:4