Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rutiera Iasi Kosmo Team
atk Tactiek k352
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Mathieu passt de bal in één keer door. Borges rent richting de bal. Moromete verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete passt de bal zonder na te denken. Dragomir geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kozik rent richting de bal. Kozik geeft een hoge lob. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard rent richting de bal. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Hargitai bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babuke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salmistu heeft problemen om de bal te vangen. Salmistu passt de bal met de wreef. Babuke met een sublieme pass. Guignard is nu in balbezit. Guignard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babuke neemt de hoekschop. Guignard krijgt zijn hoofd ertegen. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 1:0

33e minuut.
Gogolos kopt de bal weg. Borges rent richting de bal. Borges passt de bal met de wreef. Gogolos rent richting de bal. Gogolos geeft een hoge lob. Hargitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kozik kopt de bal weg. Borges geeft de bal voor. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beira Rio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babuke rent richting de bal. Babuke geeft de bal voor. Daar is Kozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 43%, Kosmo Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 1:1

53e minuut.
Guignard is nu in balbezit. Masłowski rent richting de bal. Guignard onderschept slim de pass. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 2:1

66e minuut.
Babuke heeft problemen om de bal te vangen. Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathieu speelt de bal door. Prodan rent richting de bal. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borges raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Codrescu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ristoiu geeft de bal voor. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 45%, Kosmo Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rutiera Iasi - Kosmo Team 2:2