Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba sk1zzoN1TeaM
RAPID Tactiek X-treM
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.9 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten very good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Pârvan onderschept slim de pass. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu speelt de bal door. Rohr rent richting de bal. Rohr haalt uit met een fantastische trap. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Pârvan is nu in balbezit. Magheru maakt een afschuwelijke overtreding. Pârvan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Urbanek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu passt de bal in één keer door. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Čekol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matea met de inworp. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García geeft een hoge lob. Sanniez rent richting de bal. Sanniez draait met de bal, schiet en ... Ferrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - sk1zzoN1TeaM 1:0

21e minuut.
Matea passt de bal zonder na te denken. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat passt de bal zonder na te denken. Rohr rent richting de bal. Rohr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Urbanek geeft een hoge lob. Ramljak rent richting de bal. Ramljak speelt de bal door. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rožickas speelt de bal door. Danciu is nu in balbezit. Danciu passt de bal met de wreef. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Truman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rožickas passt de bal in één keer door. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos onderschept slim de pass. Miklos schiet op doel. Truman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rožickas onderschept slim de pass. Rožickas passt de bal zonder na te denken. Rohr is nu in balbezit. Rohr schiet op doel. Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - sk1zzoN1TeaM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 57%, sk1zzoN1TeaM 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Club Alba - sk1zzoN1TeaM 1:1

47e minuut.
Rožickas onderschept slim de pass. Rožickas passt de bal zonder na te denken. Danciu speelt de bal door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ramljak geeft een hoge lob. Miklos rent richting de bal. Quốc Minh rent richting de bal. Miklos onderschept slim de pass. Miklos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Urbanek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu passt de bal met de wreef. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Assad controleert de bal met de borst. Miklos is nu in balbezit. Assad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Assad krijgt een gele kaart. Miklos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rohr neemt zijn aanloop. Truman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - sk1zzoN1TeaM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 62%, sk1zzoN1TeaM 38%.
Sport Club Alba - sk1zzoN1TeaM 1:2