Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DACIADA Fc Cartierul Confectii Arad
debarcaderup Tactiek Andrei88
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal zonder na te denken. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Radojčić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltean. Radojčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oltean kopt de bal weg. Panaite speelt de bal door. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma speelt de bal door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. Bunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Panaite rent richting de bal. Panaite schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 57%, Fc Cartierul Confectii Arad 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DACIADA - Fc Cartierul Confectii Arad 0:0

50e minuut.
Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo speelt de bal door. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cazangiu heeft problemen om de bal te vangen. Duma rent richting de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Duma is nu in balbezit. Duma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Arcos kopt de bal weg. Ţugui probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Bunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gomes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gomes kan niet meer verder spelen. Nănescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dobre speelt de bal door. Ene rent richting de bal. Arcos speelt de bal door. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiper geeft een hoge lob. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Răducanu geeft een hoge lob. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft een hoge lob. Cazangiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprescu de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Bunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel. Bunea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 54%, Fc Cartierul Confectii Arad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DACIADA - Fc Cartierul Confectii Arad 0:0