Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad DACIADA
Andrei88 Tactiek debarcaderup
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiou verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chiper met een sublieme pass. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui begaat een overtreding. Ţugui krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Cazangiu rent richting de bal. Leontiou verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite geeft een lange en hoge pass. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 0:1

26e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu passt de bal in één keer door. Ţugui geeft een hoge lob. Oprescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chiper de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 1:1

36e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. Oprescu rent richting de bal. Met opzet legt Gomes zijn tegenspeler op de grond. Gomes krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci begaat een overtreding. Răducanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomes met een snel genomen vrije trap. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite speelt de bal door. Răducanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ţugui passt de bal met de wreef. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft de bal voor. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 45%, DACIADA 55%.
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 2:1

57e minuut.
Ţugui passt de bal zonder na te denken. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal met de wreef. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Bunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ţugui met een sublieme pass. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Oprescu rent richting de bal. Oprescu schiet op doel. Bunea bokst de bal weg.

79e minuut.
Oltean geeft de bal voor. Klungelig pakt Terraza de bal. Terraza probeert naar een medespeler te passen. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Murgoci de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 2:2

82e minuut.
Bunea passt de bal in één keer door. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 36%, DACIADA 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cartierul Confectii Arad - DACIADA 2:2