Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov CF Gloria Bistrita
352 Tactiek roxy
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dragićević speelt de bal door. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux met een sublieme pass. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dragićević met een sublieme pass. Froidevaux rent richting de bal. Froidevaux passt de bal zonder na te denken. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Van Belle speelt de bal door. Doria is nu in balbezit. Doria speelt de bal door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Indergård geeft een lange en hoge pass. Doria is nu in balbezit. Laušević verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - CF Gloria Bistrita 0:1

23e minuut.
Craia passt de bal zonder na te denken. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - CF Gloria Bistrita 1:1

28e minuut.
Ivănescu geeft de bal voor. Nazarszuk is nu in balbezit. Nazarszuk geeft de bal voor. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deives Leite rent richting de bal. Deives Leite geeft een hoge lob. Inworp. Craia met een snelle inworp. Francis geeft een hoge lob. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Van Belle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Belle geeft een lange en hoge pass. Craia kopt de bal weg. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doria passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Verschueren rent richting de bal. Sampetiku onderschept slim de pass. Ivănescu rent richting de bal. Sampetiku onderschept slim de pass. Sampetiku schiet op doel. Van Belle bokst de bal weg.

44e minuut.
Deives Leite geeft een hoge lob. Indergård is nu in balbezit. Indergård speelt de bal door. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ... Bruzzo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 42%, CF Gloria Bistrita 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steagu rosu brasov - CF Gloria Bistrita 1:1

46e minuut.
Sampetiku rent richting de bal. Piotrowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sampetiku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sampetiku met een snel genomen vrije trap. Haxhia springt en kopt de bal. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Indergård geeft de bal voor. Doria heeft problemen om de bal te vangen. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević is nu in balbezit. Laušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Frakiewicz de bal. Froidevaux rent richting de bal. Froidevaux met een sublieme pass. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - CF Gloria Bistrita 1:2

58e minuut.
Mourão komt het veld opgelopen. Huerta komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dragićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragićević met een sublieme pass. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński schiet op doel. Bruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Froidevaux probeert de bal met de borst te controleren. Frakiewicz is nu in balbezit. Dragićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Yıkılmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 40%, CF Gloria Bistrita 60%.
steagu rosu brasov - CF Gloria Bistrita 1:2