Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU UniversitateaCraiova
2 Tactiek Univ.1
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 47
very good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco probeert naar een medespeler te passen. Gutmański rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jałyński is nu in balbezit. Wydro is nu in balbezit. Wydro speelt de bal door. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea schiet op doel. Cieslarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nuńez passt de bal met de wreef. Mareco is nu in balbezit. Mareco passt de bal met de wreef. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nuńez met een sublieme pass. Klungelig pakt Bloduch de bal. Bloduch passt de bal zonder na te denken. Mareco is nu in balbezit. Mareco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal zonder na te denken. Stephenson is nu in balbezit. Wydro verovert de bal door een tackle van achteren. Wydro geeft de bal voor. Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jałyński rent richting de bal. Jałyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - UniversitateaCraiova 1:0

25e minuut.
Ilieş rent richting de bal. Ilieş geeft een lange en hoge pass. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński geeft de bal voor. Cieslarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mutu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stephenson zal de hoekschop nemen. Tombo krijgt zijn hoofd ertegen. Adán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - UniversitateaCraiova 1:1

33e minuut.
Inworp. Stephenson met de inworp. Nuńez met een sublieme pass. Tombo rent richting de bal. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Wydro passt de bal in één keer door. Jałyński rent richting de bal. Jałyński passt de bal in één keer door. Barea is nu in balbezit. Barea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - UniversitateaCraiova 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 62%, UniversitateaCraiova 38%.
andyU - UniversitateaCraiova 2:1

57e minuut.
Ilieş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigor komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mocanu geeft de bal voor. Bredun kopt de bal weg. Nazari rent richting de bal. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barea rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez passt de bal in één keer door. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stephenson zal de hoekschop nemen. Tombo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - UniversitateaCraiova 2:2

81e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Stephenson kopt de bal weg. Mareco kan de bal niet met de borst controleren. Mareco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nuńez is nu in balbezit. Nuńez passt de bal met de wreef. Ege is nu in balbezit. Mareco onderschept slim de pass. Mareco draait met de bal, schiet en ... Adán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 57%, UniversitateaCraiova 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andyU - UniversitateaCraiova 2:2