Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti FC Basilea
Cronos C-MM Tactiek 5-3-2 V2
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten solid
poor Passen good
average Verdedigen good


21e minuut.
Lapai onderschept slim de pass. Lapai passt de bal in één keer door. Mestre is nu in balbezit. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Jaromin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Mestre de bal onder controle te krijgen. Grasu rent richting de bal. Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gîrbaciu geeft de bal voor. Inworp. Jaromin met de inworp. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ovedenie trapt de bal weg. Schroyen kopt de bal weg. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ovedenie trapt de bal weg. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 65%, FC Basilea 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melcii Neimblanziti - FC Basilea 0:0

46e minuut.
Lapai is nu in balbezit. Ovedenie met een sublieme pass. Huzior kopt de bal weg. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - FC Basilea 0:1

52e minuut.
Farjaszewski speelt de bal door. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin passt de bal in één keer door. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ploaie stond buitenspel. de Theux de Meylandt neemt vlug de vrije trap. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Malina is nu in balbezit. Malina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - FC Basilea 0:2

68e minuut.
Lapai kopt de bal weg. Jaromin rent richting de bal. Jaromin met een sublieme pass. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft een lange en hoge pass. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Jaromin onderschept slim de pass. Jaromin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Jaromin rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaromin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malina is nu in balbezit. Malina draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lapai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arzumanyan komt het veld opgelopen. Jaromin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gîrbaciu rent richting de bal. Malina onderschept slim de pass. Malina geeft de bal voor. Arzumanyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Roman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arzumanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arzumanyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - FC Basilea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 65%, FC Basilea 35%.
Melcii Neimblanziti - FC Basilea 0:3