Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seth christian team
gipsi e nebun Tactiek tactica
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.1 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen average


10e minuut.
Covei passt de bal in één keer door. Boldiş rent richting de bal. Miś probeert naar een medespeler te passen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - christian team 0:1

11e minuut.
Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu passt de bal in één keer door. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Migliari probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk geeft een lange en hoge pass. Chery geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seth - christian team 1:1

16e minuut.
Ebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solomovici rent richting de bal. Solomovici haalt uit met een fantastische trap. Prunariu geeft de bal voor. Solomovici springt en kopt de bal. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ebel kopt de bal weg. Klungelig pakt Arthur de bal. Varga probeert naar een medespeler te passen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Homoţescu rent richting de bal. Homoţescu passt de bal zonder na te denken. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Solomovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Solomovici passt de bal in één keer door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Varga is nu in balbezit. Krasnolud speelt de bal door. Ene kopt de bal weg. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 37%, christian team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seth - christian team 1:1

53e minuut.
Grigor passt de bal met de wreef. Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigor. Grigor krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Šípoš rent richting de bal. Šípoš geeft de bal voor. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft een lange en hoge pass. Miś is nu in balbezit. Miś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - christian team 1:2

61e minuut.
Daar is Homoţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homoţescu geeft de bal voor. Mandżejewski probeert de bal aan de voet te houden. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Miś is nu in balbezit. Miś passt de bal in één keer door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - christian team 1:3

75e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šípoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prunariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Homoţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

79e minuut.
Daar is Pezzotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Šípoš geeft de bal voor. Homoţescu is nu in balbezit. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 36%, christian team 64%.
seth - christian team 1:3