Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova CF Gloria Bistrita
Univ.1 Tactiek roxy
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo passt de bal zonder na te denken. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux geeft een hoge lob. Popieliński kopt de bal weg. Laušević rent richting de bal. Laušević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dragićević passt de bal zonder na te denken. Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux speelt de bal door. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Van Belle trapt de bal weg van het doel. Bloduch kopt de bal weg. Yıkılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Mareco is nu in balbezit. Mareco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Laušević heeft problemen om de bal te vangen. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - CF Gloria Bistrita 0:1

36e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Inworp. Indergård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piat geeft een hoge lob. Inworp. Froidevaux met een snelle inworp. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. Bloduch geeft de bal voor. Daar is Tak Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareco rent richting de bal. Mareco schiet op doel. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Piat geeft de bal voor. Inworp. Froidevaux met een snelle inworp. Laušević is nu in balbezit. Laušević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 50%, CF Gloria Bistrita 50%.
UniversitateaCraiova - CF Gloria Bistrita 0:1

49e minuut.
Indergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson begaat een overtreding. Indergård raakt geblesseerd tijdens het duel. Tak Kit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Indergård met een sublieme pass. Tak Kit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez probeert naar een medespeler te passen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux geeft een lange en hoge pass. Spitz is nu in balbezit. Laušević verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piat bereikt de bal nog maar net als eerste. Piat geeft een lange en hoge pass. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - CF Gloria Bistrita 0:2

77e minuut.
Indergård geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragićević rent richting de bal. Dragićević passt de bal met de wreef. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux draait met de bal, schiet en ... Paal! Cieslarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - CF Gloria Bistrita 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 65%, CF Gloria Bistrita 35%.
UniversitateaCraiova - CF Gloria Bistrita 0:3