Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU steagu rosu brasov
3 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
adequate Passen formidable
good Verdedigen good


2e minuut.
Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar probeert naar een medespeler te passen. Barea is nu in balbezit. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku schiet op doel. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - steagu rosu brasov 1:1

7e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal met de wreef. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Piwownik passt de bal in één keer door. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku geeft een lange en hoge pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gutmański is nu in balbezit. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal zonder na te denken. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku schiet op doel. Adán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:2

14e minuut.
Gutmański geeft een hoge lob. Piwownik probeert de bal met de borst te controleren. Piwownik speelt de bal door. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Doria rent richting de bal. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Sampetiku kopt de bal weg. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:3

19e minuut.
Wydro onderschept slim de pass. Wydro met een sublieme pass. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nwawel is nu in balbezit. Nwawel met een sublieme pass. Doria speelt de bal door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:4

26e minuut.
Francis speelt de bal door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wydro probeert naar een medespeler te passen. Nwawel probeert de bal met de borst te controleren. Nwawel passt de bal met de wreef. Barea rent richting de bal. Barea schiet op doel. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutu met de inworp. Nwawel rent richting de bal. Nwawel geeft de bal voor. Barea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal in één keer door. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:5

40e minuut.
Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Gutmański probeert de bal aan de voet te houden. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 1:6

44e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar met een sublieme pass. Wydro probeert naar een medespeler te passen. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barea is nu in balbezit. Barea passt de bal in één keer door. Wydro rent richting de bal. Wydro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 55%, steagu rosu brasov 45%.
andyU - steagu rosu brasov 2:6

48e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Francis speelt de bal door. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francis is nu in balbezit. Francis geeft de bal voor. Haxhia krijgt zijn hoofd ertegen. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Doeltrap. Carter komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Doria kopt de bal weg. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huerta komt het veld opgelopen. Bărzoi komt het veld opgelopen. Mourão komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bărzoi kan de bal niet met de borst controleren. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mutu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel. Adán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 2:7

63e minuut.
Barea rent richting de bal. Barea passt de bal met de wreef. Nazarszuk probeert de bal aan de voet te houden. Wydro is nu in balbezit. Wydro schiet op doel. Paal! Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Schreiber de bal. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Mourão rent richting de bal. Mourão speelt de bal door. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Craia de bal. Craia met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doria krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Haxhia draait met de bal, schiet en ... Mocanu geeft een hoge lob. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 3:7

87e minuut.
Carter kopt de bal weg. Huerta rent richting de bal. Huerta met een sublieme pass. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel. Paal! Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Mourão draait met de bal, schiet en ... Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sampetiku de bal. Gutmański is nu in balbezit. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - steagu rosu brasov 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 68%, steagu rosu brasov 32%.
andyU - steagu rosu brasov 3:8