Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov andyU
352 Tactiek 2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Klungelig pakt Jałyński de bal. Nazarszuk met een sublieme pass. Carter speelt de bal door. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar probeert naar een medespeler te passen. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ... Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - andyU 0:1

19e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar onderschept slim de pass. Isar passt de bal in één keer door. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ... Bruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia met de inworp. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een hoge lob. Sampetiku maakt een snoekduik en kopt de bal. Adán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - andyU 1:1

27e minuut.
Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea speelt de bal door. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Bruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - andyU 1:2

31e minuut.
Barea met een sublieme pass. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nazarszuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Quiquinato geeft de bal voor. Jałyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barea de bal onder controle te krijgen. Jałyński rent richting de bal. Jałyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter geeft een hoge lob. Greblo speelt de bal door. Francis geeft een lange en hoge pass. Sampetiku springt en kopt de bal. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar geeft de bal voor. Jałyński rent richting de bal. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barea rent richting de bal. Barea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - andyU 1:3

45e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Barea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 47%, andyU 53%.
steagu rosu brasov - andyU 1:3

46e minuut.
Wydro passt de bal met de wreef. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Jałyński schiet op doel. Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Piwownik komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Craia is nu in balbezit. Craia met een sublieme pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro passt de bal met de wreef. Barea probeert naar een medespeler te passen. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński schiet op doel. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Francis rent richting de bal. Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański geeft de bal voor. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huerta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een hoge lob. Sampetiku springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia speelt de bal door. Huerta speelt de bal door. Klungelig pakt Haxhia de bal. Haxhia schiet op doel. Adán bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mourão komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Ilieş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gutmański speelt de bal door. Barea is nu in balbezit. Barea speelt de bal door. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Craia geeft een hoge lob. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Ege de bal. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - andyU 2:3

83e minuut.
Gutmański geeft een hoge lob. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński rent richting de bal. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - andyU 2:4

90e minuut.
Samojeden geeft een hoge lob. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel speelt de bal door. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 47%, andyU 53%.
steagu rosu brasov - andyU 2:4