Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team FC Basilea
tactica Tactiek 4-3-1-2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 49.6
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Arthur met een sublieme pass. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui speelt de bal door. Malina rent richting de bal. Malina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Schroyen kopt de bal weg. Šípoš heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin passt de bal zonder na te denken. Krasnolud bokst de bal weg.

11e minuut.
Ebel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Migliari de bal. Jaromin met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina draait met de bal, schiet en ... Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hamidaoui speelt de bal door. Farjaszewski geeft een hoge lob. Šípoš rent richting de bal. Jaromin verovert de bal door een tackle van achteren. Jaromin schiet op doel. Krasnolud bokst de bal weg.

18e minuut.
Łopaciuk springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Atanasi trapt de bal weg van het doel. Migliari kopt de bal weg. Arthur geeft de bal voor. Atanasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś geeft de bal voor. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. Atanasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - FC Basilea 1:0

31e minuut.
Farjaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Arthur de bal. Malina verovert de bal door een tackle van achteren. Malina draait met de bal, schiet en ... Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
christian team - FC Basilea 1:1

34e minuut.
de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Malina kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaromin de bal. Jaromin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Krasnolud met een harde bal richting middenveld. Farjaszewski kopt de bal weg. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - FC Basilea 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 52%, FC Basilea 48%.
christian team - FC Basilea 1:2

46e minuut.
Łopatowicz komt het veld opgelopen. Arzumanyan komt het veld opgelopen. Kulikowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Łopaciuk rent richting de bal. Atanasi met een sublieme pass. Łopatowicz kopt de bal weg. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Farjaszewski met een sublieme pass. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Šípoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Migliari de bal. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Atanasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkó rent richting de bal. Barkó geeft de bal voor. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft de bal voor. Krasnolud bokst de bal weg.

74e minuut.
Mandżejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kulikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tammkivi geeft een hoge lob. Arzumanyan kopt de bal weg. Malina rent richting de bal. Malina haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - FC Basilea 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 57%, FC Basilea 43%.
christian team - FC Basilea 1:3