Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea christian team
5-3-2 V2 Tactiek tactica
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 44.2
solide Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miś. Miś krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Grigor passt de bal met de wreef. Yepremyan is nu in balbezit. Met opzet legt Grigor zijn tegenspeler op de grond. Grigor krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Yepremyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Theux de Meylandt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lapai kopt de bal weg. Malina rent richting de bal. Lapai rent richting de bal. Lapai schiet op doel. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 55%, christian team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basilea - christian team 0:0

51e minuut.
Bisaya rent richting de bal. Bisaya probeert naar een medespeler te passen. Farjaszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lapai de bal. Lapai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Miś de bal. Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski met een sublieme pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Łopatowicz speelt de bal door. Kermo rent richting de bal. Kermo met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Atanasi niet meer kan verder spelen. Benaset komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kermo probeert naar een medespeler te passen. Malina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šípoš. Šípoš krijgt een gele kaart. Malina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łopatowicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Young rent richting de bal. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Yepremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Yepremyan passt de bal zonder na te denken. Kermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermo passt de bal in één keer door. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Łopatowicz passt de bal in één keer door. Farjaszewski rent richting de bal. Grigor speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz geeft de bal voor. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malina is nu in balbezit. Malina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - christian team 1:0

82e minuut.
Lapai haalt uit met een fantastische trap. Mandżejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kermo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malina springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - christian team 2:0

88e minuut.
Ebel met een sublieme pass. Kermo rent richting de bal. Kermo speelt de bal door. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 44%, christian team 56%.
FC Basilea - christian team 2:0