Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti seth
Cronos C-MM Tactiek gipsi e nebun
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten solid
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Dürrenmatt passt de bal in één keer door. Güneştepe met een sublieme pass. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås geeft een hoge lob. Nae springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 1:0

12e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt rent richting de bal. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Ene is nu in balbezit. Karpišek verovert de bal door een tackle van achteren. Karpišek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 2:0

17e minuut.
Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene is nu in balbezit. Karpišek onderschept slim de pass. Karpišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 3:0

19e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås speelt de bal door. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karpišek is nu in balbezit. Chery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpišek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güneştepe wilt de vrije trap nemen. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Chery heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 4:0

35e minuut.
Nae met een sublieme pass. Ene probeert de bal aan de voet te houden. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 5:0

37e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft de bal voor. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Homoţescu geeft een hoge lob. Fagerås rent richting de bal. Fagerås met een sublieme pass. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Minciună trapt de bal weg. Dürrenmatt kopt de bal weg. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 38%, seth 62%.
Melcii Neimblanziti - seth 6:0

55e minuut.
Bădălan geeft een hoge lob. Dürrenmatt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chery de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 7:0

64e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 8:0

67e minuut.
Homoţescu geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 9:0

71e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Karpišek heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 10:0

90e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Güneştepe met een sublieme pass. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - seth 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 47%, seth 53%.
Melcii Neimblanziti - seth 11:0