Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova steagu rosu brasov
Univ.1 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 56.6
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen solide


27e minuut.
Bredun kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal in één keer door. Daar is Piat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - steagu rosu brasov 0:1

31e minuut.
Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredun geeft een hoge lob. Schreiber is nu in balbezit. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Craia rent richting de bal. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia speelt de bal door. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 57%, steagu rosu brasov 43%.
UniversitateaCraiova - steagu rosu brasov 0:1

47e minuut.
Nazarszuk passt de bal zonder na te denken. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter met een sublieme pass. Francis rent richting de bal. Francis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez verovert de bal door een tackle van achteren. Nuńez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mareco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piwownik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez geeft een lange en hoge pass. Filip is nu in balbezit. Mareco rent richting de bal. Mareco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Mareco is nu in balbezit. Schreiber geeft een lange en hoge pass. Mareco kan de bal niet met de borst controleren. Tombo rent richting de bal. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku passt de bal met de wreef. Carter rent richting de bal. Carter geeft de bal voor. Haxhia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez is nu in balbezit. Nuńez met een sublieme pass. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spitz. Spitz krijgt een gele kaart. Haxhia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huerta komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sampetiku neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bloduch speelt de bal door. Doria rent richting de bal. Doria geeft de bal voor. Haxhia heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Sampetiku heeft problemen om de bal te vangen. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mourão komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Craia rent richting de bal. Craia speelt de bal door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia schiet op doel. Ciubotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Craia met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Stephenson begaat een overtreding. Stephenson krijgt een gele kaart. Haxhia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haxhia kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Huerta rent richting de bal. Bredun verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - steagu rosu brasov 0:2

89e minuut.
Schreiber met een harde bal richting middenveld. Nuńez kan de bal niet met de borst controleren. Nuńez speelt de bal door. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Mareco schiet op doel. Bruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 58%, steagu rosu brasov 42%.
UniversitateaCraiova - steagu rosu brasov 0:2