Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita andyU
roxy Tactiek 3
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Wydro kopt de bal weg. Sassanguie rent richting de bal. Jałyński onderschept slim de pass. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Van Belle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Mutu passt de bal met de wreef. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz geeft een lange en hoge pass. Froidevaux met een sublieme pass. Indergård probeert naar een medespeler te passen. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jałyński probeert de bal aan de voet te houden. Wydro kopt de bal weg. Klungelig pakt Tak Kit de bal. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tak Kit passt de bal zonder na te denken. Dragićević probeert naar een medespeler te passen. Froidevaux speelt de bal door. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 1:0

22e minuut.
Laušević passt de bal zonder na te denken. Indergård geeft de bal voor. Isar kan de bal niet met de borst controleren. Popieliński rent richting de bal. Popieliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 2:0

27e minuut.
Popieliński met een sublieme pass. Indergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Indergård passt de bal zonder na te denken. Laušević rent richting de bal. Laušević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ivănescu onderschept slim de pass. Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Froidevaux kopt de bal weg. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński schiet op doel. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Froidevaux passt de bal met de wreef. Dragićević probeert naar een medespeler te passen. Popieliński heeft problemen om de bal te vangen. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević schiet op doel. Adán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 3:0

35e minuut.
Laušević verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević passt de bal in één keer door. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 4:0

39e minuut.
Wydro is nu in balbezit. Wydro geeft een hoge lob. Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buleatã controleert de bal met de borst. Indergård speelt de bal door. Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux geeft de bal voor. Popieliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 42%, andyU 58%.
CF Gloria Bistrita - andyU 4:0

58e minuut.
Wydro geeft een lange en hoge pass. Verschueren heeft problemen om de bal te vangen. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap. Van Belle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 4:1

61e minuut.
Verschueren geeft een lange en hoge pass. Tak Kit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popieliński is nu in balbezit. Laušević is nu in balbezit. Laušević schiet op doel. Adán bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indergård zal de hoekschop nemen. Popieliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 5:1

68e minuut.
Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea passt de bal in één keer door. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro speelt de bal door. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ... Van Belle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - andyU 5:2

74e minuut.
Wydro passt de bal zonder na te denken. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buleatã. Buleatã krijgt een gele kaart. Ivănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Troester komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Froidevaux met een sublieme pass. Laušević rent richting de bal. Bărzoi maakt een afschuwelijke overtreding. Bărzoi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Verschueren kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buleatã de bal onder controle te krijgen. Tak Kit met een sublieme pass. Popieliński rent richting de bal. Popieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 44%, andyU 56%.
CF Gloria Bistrita - andyU 5:2