Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU CF Gloria Bistrita
2 Tactiek roxy
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Barea is nu in balbezit. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Froidevaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froidevaux geeft een lange en hoge pass. Gutmański rent richting de bal. Popieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Laušević de bal onder controle te krijgen. Froidevaux speelt de bal door. Popieliński rent richting de bal. Laušević is nu in balbezit. Laušević haalt uit met een fantastische trap. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Froidevaux met een sublieme pass. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Samojeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popieliński rent richting de bal. Popieliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Havriciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Barea verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea onderschept slim de pass. Barea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ege legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ege heeft problemen om de bal te vangen. Laušević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Adán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - CF Gloria Bistrita 0:1

23e minuut.
Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laušević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragićević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popieliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dragićević speelt de bal door. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas passt de bal zonder na te denken. Laušević is nu in balbezit. Laušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Havriciuc speelt de bal door. Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux probeert naar een medespeler te passen. Laušević rent richting de bal. Laušević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jałyński met een sublieme pass. Yıkılmaz is nu in balbezit. Barea verovert de bal door een tackle van achteren. Barea schiet op doel. Van Belle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - CF Gloria Bistrita 1:1

42e minuut.
Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel passt de bal zonder na te denken. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap. Van Belle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - CF Gloria Bistrita 2:1

44e minuut.
Froidevaux rent richting de bal. Froidevaux passt de bal zonder na te denken. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński schiet op doel. Adán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - CF Gloria Bistrita 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 57%, CF Gloria Bistrita 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andyU - CF Gloria Bistrita 2:2

49e minuut.
Machnicki passt de bal met de wreef. Popieliński is nu in balbezit. Quiquinato verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević onderschept slim de pass. Laušević schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Froidevaux geeft de bal voor. Daar is Ege, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński draait met de bal, schiet en ... Adán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - CF Gloria Bistrita 2:3

63e minuut.
Yıkılmaz met de inworp. Wydro probeert naar een medespeler te passen. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Barea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Laušević speelt de bal door. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Laušević neemt zijn aanloop. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - CF Gloria Bistrita 2:4

72e minuut.
Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Havriciuc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buleatã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - CF Gloria Bistrita 3:4

79e minuut.
Wydro geeft een lange en hoge pass. Jałyński is nu in balbezit. Sassanguie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sassanguie krijgt een gele kaart. Jałyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buleatã neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Van Belle bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydro met de inworp. Quiquinato rent richting de bal. Quiquinato geeft de bal voor. Barea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wydro kopt de bal weg. Mutu met een sublieme pass. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - CF Gloria Bistrita 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 50%, CF Gloria Bistrita 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andyU - CF Gloria Bistrita 4:4