Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team Melcii Neimblanziti
tactica Tactiek Cronos C-MM
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe geeft de bal voor. Nae kopt de bal weg. Karpišek heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae speelt de bal door. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. Mandżejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasnolud bokst de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe speelt de bal door. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt met een sublieme pass. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:1

20e minuut.
Fagerås geeft de bal voor. Ebel onderschept slim de pass. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:2

23e minuut.
Dürrenmatt speelt de bal door. Nae probeert naar een medespeler te passen. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås geeft een hoge lob. Nae krijgt zijn hoofd ertegen. Krasnolud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karpišek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:3

25e minuut.
Fagerås met een snelle inworp. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:4

28e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Petcu met een sublieme pass. Fagerås probeert naar een medespeler te passen. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Karpišek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Šípoš ... Strafschop! Karpišek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šípoš geeft een lange en hoge pass. Karpišek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:5

43e minuut.
Pezzotta speelt de bal door. Miś speelt de bal door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frunză de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dürrenmatt kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae met een sublieme pass. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 66%, Melcii Neimblanziti 34%.
christian team - Melcii Neimblanziti 0:5

50e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal zonder na te denken. Fagerås met een sublieme pass. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Dürrenmatt speelt de bal door. Grigor heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pezzotta passt de bal zonder na te denken. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpišek de bal. Karpišek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae geeft de bal voor. Mandżejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpišek rent richting de bal. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:6

57e minuut.
Karpišek onderschept slim de pass. Karpišek passt de bal zonder na te denken. Fagerås rent richting de bal. Fagerås geeft de bal voor. Karpišek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzotta rent richting de bal. Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt geeft een lange en hoge pass. Krasnolud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae passt de bal in één keer door. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek verovert de bal door een tackle van achteren. Karpišek schiet op doel. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:7

65e minuut.
Miś heeft problemen om de bal te vangen. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu passt de bal zonder na te denken. Daar is Fagerås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagerås schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karpišek heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Fagerås rent richting de bal. Fagerås geeft een lange en hoge pass. Karpišek krijgt zijn hoofd ertegen. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Melcii Neimblanziti 0:8

79e minuut.
Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grasu de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 50%, Melcii Neimblanziti 50%.
christian team - Melcii Neimblanziti 0:8