Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea seth
4-3-1-2 Tactiek gipsi e nebun
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 37.1
goed Schieten goed
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Geppert geeft de bal voor. Chery controleert de bal met de borst. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ... Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - seth 1:0

16e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal met de wreef. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Schroyen is nu in balbezit. Schroyen speelt de bal door. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Farjaszewski de bal. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ene met de inworp. Boldiş rent richting de bal. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ziętarski heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski passt de bal met de wreef. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel. Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 41%, seth 59%.
FC Basilea - seth 1:0

46e minuut.
Kulikowski komt het veld opgelopen. Łopatowicz komt het veld opgelopen. Arzumanyan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ene onderschept slim de pass. Ene passt de bal met de wreef. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - seth 2:0

51e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz probeert naar een medespeler te passen. Arzumanyan rent richting de bal. Arzumanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Malina met een sublieme pass. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski speelt de bal door. Malina heeft problemen om de bal te vangen. Malina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz met een sublieme pass. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan draait met de bal, schiet en ... Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - seth 3:0

73e minuut.
Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador probeert naar een medespeler te passen. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski draait met de bal, schiet en ... Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Huzior rent richting de bal. Covei onderschept slim de pass. Łopatowicz begaat een overtreding. Łopatowicz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Homoţescu speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Łopatowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łopatowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Arzumanyan haalt uit met een fantastische trap. Minciună bokst de bal weg. Ene speelt de bal door. Inworp. Farjaszewski met de inworp. Huzior heeft problemen om de bal te vangen. Huzior geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barkó controleert de bal met de borst. Barkó geeft de bal voor. Arzumanyan kopt de bal weg. Malina rent richting de bal. Malina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - seth 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 40%, seth 60%.
FC Basilea - seth 4:0