Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea CF Gloria Bistrita
5-3-2 V2 mirror Tactiek roxy
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 51.3
redelijk Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


16e minuut.
Kulikowski rent richting de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu geeft een hoge lob. Popieliński rent richting de bal. Popieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaromin met een sublieme pass. Malina rent richting de bal. Malina passt de bal met de wreef. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Belle trapt de bal weg. Indergård kopt de bal weg. Daar is Laušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laušević draait met de bal, schiet en ... Atanasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Farjaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulikowski speelt de bal door. Malina rent richting de bal. Malina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sassanguie de bal onder controle te krijgen. Van Belle bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Kulikowski met de inworp. Jaromin rent richting de bal. Jaromin geeft de bal voor. Malina maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 51%, CF Gloria Bistrita 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basilea - CF Gloria Bistrita 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Piekarski de bal. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin passt de bal zonder na te denken. Malina rent richting de bal. Malina schiet op doel. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Yıkılmaz passt de bal zonder na te denken. Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux speelt de bal door. Laušević rent richting de bal. Laušević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen speelt de bal door. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel. Ivănescu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 41%, CF Gloria Bistrita 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basilea - CF Gloria Bistrita 0:0